23 Haziran 2014 Pazartesi

Ukash Siteleri

Bildiğiniz üzere ukash kart sanal ön ödemeli kart sistemi olup, 19 haneli pin kodundan oluşur. Güvenli alışveriş yapmaya olanak sağlar. Bütçenize göre hareket etmenizi olanak sağlar, istediğiniz miktardaki paranızı ukash'a çevirebilirsiniz.

astropaycard-tr.com

Astropaycard-tr sitesi, ukash benzeri bir ön ödemeli kart ismidir. Fakat site en güvenli ve hızlı işlem gören ukash hakkında bilgiler içermektedir. Kullanıcısına sunduğu bilgiler tam olarak ukash kartın nasıl satın alındığı, nasıl kullanıldığı, kullanıcısına ne gibi bir fayda sağladığı hakkındadır. Site her hangi bir kuruluşa ait olmayıp sadece bilgilendirme amaçlı kurulmuş bir sitedir.

ukashnasilalirim.gen.tr

Adından da anlaşılacağı gibi site ukash satın alma hakkında tam ve detaylı bilgilendirme yapmaktadır. Site araçtırarak güvenli ukash sitelerinide sayfasında paylaşarak kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Sahtekarlığı karşı, önlem olarak gerçek ve yasal satış yapan siteleri , kullanıcılara bildirerek dolandırılma olasılıklarını ortadan kaldırmaya hedefleyen güzel ve bilgilendirici bir sitedir.

ukashnasilalinir.gen.tr

İsim ve içerik olarak bir birlerine benzeseler de farklı konularda, farklı bilgiler sunmaktadırlar. Her siteye göz atmakta yarar olacaktır. Biz kısaca sitelerin içeriklerini özetliyoruz. Bu sitede ukash kart hakkında, tam bilgiler içermekte, nasıl satın alacağı hakkında bilgi vermekte ve satış sonrası destek veya hangi kartları almak daha avantajlı olacağı hakkında kesin ve net bir dil kullanarak bilgiler vermektedir.

ukashbozdurma-tr.net

Ukash kullanıcısıysanız mutlaka ukash bozdurma gereği duymuşsunuzdur. Bozdurma yaparken en iyi kurlardan bozdurmak tabi ki çıkarınıza olacaktır. Bu site ise kullanıcılar için bu konuda biçilmez kaftan denilebilir. Site kullanıcılar için araştırma yapıp en iyi kurdan bozdurma yapan siteleri bulmaktadır. Sitede ukash bozdurma hakkında tam bilgide bulabilirsiniz.

bocash-tr.com

Son olarak bocash-tr bu sitenin isminin değişik olmasının nedeni, bocash diye bir ön ödemeli kart olmasıdır. Fakat ukash kadar kendini geliştiremeyen bu kart malasef pek kullanılan bir kart değildir. Ukash kart kapasitesi ulaşmış bir kartın varlığının farkında olan bu sitede tama olarak ukash hakkında bilgiler vermektedir. Sitede sadece bu karta yönelik bilgiler bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder